Gemeente Groningen heeft nieuwe cateraar

Geplaatst op

Sinds donderdag 1 februari is Tweetal de nieuwe cateraar binnen de gemeente Groningen. Tweetal neemt het stokje over van Sodexo. De kantinemedewerkers kunnen gelukkig blijven, zij worden namelijk overgenomen door Tweetal.

Salades en smoothies
Irene de Lijster, teamleider van de catering binnen Stadsbeheer, werkt ruim 14 jaar in de kantine van Stadsbeheer en is aangenaam verrast door de komst van de nieuwe cateraar. “Het aanbod is nu veel uitgebreider, er zijn veel verse producten bijgekomen en er is iedere dag iets vegetarisch. En je ziet dat het aanslaat. Wat mij vooral verbaasde, was dat verse salades en smoothies zo hard gaan, die verkocht ik voorheen amper. Nu medewerkers hun smoothie in een flesje mee kunnen nemen, verkoop ik er veel meer. Ook de verse salades gaan hard, dat had ik nooit verwacht. Natuurlijk blijft het kroketje gewoon, maar blijkbaar is er toch meer animo voor gezond voedsel dan verwacht.”

Aankleding
“Ook de sfeer van het restaurant heeft een hele andere uitstraling. Een paar kratjes met verse groenten en een mooie snackmachine doen wonderen. Het ziet er een stuk gezelliger uit.”