SPACE10, het geheime laboratorium van IKEA

Geplaatst op

SPACE10 is het geheime laboratorium van IKEA, een onderzoekscentrum en tentoonstellingsruimte. Het doel van SPACE10 is om een beter, zinvoller en duurzamer leven mogelijk te maken voor iedereen. De missie: nieuwe manieren van leven verkennen en ontwerpen. Dutch Cuisine is vooral gegrepen door het initiatief van The Local Food lab! Wat als we smakelijk en voedzaam eten zouden kunnen produceren en het betaalbaar zouden maken voor iedereen? Wat als we lokaal voedsel zouden kunnen verbouwen, met een positieve impact op mens en planeet? En wat als we de volgende generatie op een meer speelse manier zouden kunnen inspireren over het belang van duurzaam voedsel? Geweldig dat grote bedrijven als IKEA op zoek zijn naar antwoorden op vragen die Dutch Cuisine ook op de kaart zet; laten we dit samen doen! www.space10.io