Nieuwe ambassadeur Dutch Cuisine

Geplaatst op

Met trots kondigt Dutch Cuisine een nieuwe ambassadeur aan: Edwin Sander. Deze week tekende Edwin in het bijzijn van bestuursleden Monique Mulder en Marjan Pijnenburg het manifest van Dutch Cuisine. Edwin is kok, concept creator en food creative. Met ingrediënten rechtstreeks uit de natuur, vaardigheden die hij zich heeft eigen gemaakt als sterrenkok en inspiratie die hij opdoet tijdens zijn reizen, gaat Edwin samen met Dutch Cuisine de meest oprechte dialoog aan.

Edwin werkte jarenlang in sterrenrestaurants. Hij won awards als meest veelbelovend talent van de toekomst, maar koos ervoor om zelfstandig zijn weg te zoeken in de betekenis van eten. Het pad dat Edwin heeft ingeslagen is een voortdurende ontdekkingsreis. Een proces dat parallel loopt aan zijn eigen levenspad. Met iedere food creatie vertelt Edwin zijn verhaal, recht vanuit zijn hart en ziel.