Koppert Cress introduceert Time Cress

Geplaatst op

Dutch Cuisine partner Koppert Cress lanceert Time Cress! Time Cress is een jonge zachte tijm en is als cress zeer goed verteerbaar. De cress heeft een lichte bite en is goed te combineren met stevige ingrediënten als gegrilde aardappels, groenten en knolgewassen, maar ook met lamsvlees, desserts en sommige cocktails.

Time Cress vindt haar oorsprong in het Mediterrane gebied. Een ingrediënt die al door de oude Egyptenaren en Romeinen veelvuldig in de keuken, maar ook in de geneeskunde werd gebruikt.

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.