BOLENIUS: TOP 15 BESTE GROENTERESTAURANT TER WERELD

Geplaatst op

Tijdens de uitreiking van de We’re Smart® Green Guide’s Best Vegetable Restaurant of the World 2018 Award in Bazel (België) werd bekend dat Bolenius tot de top vijftien van beste groenterestaurants ter wereld is doorgedrongen. Kusters over dit succes: ‘Fantastisch natuurlijk! In 2015 werden we uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant en eerder waren we al opgenomen in de top 25 zonder numerieke volgorde. Dit jaar zijn er nog meer landen opgenomen en staan we toch maar mooi te schitteren tussen de twee- en driesterrenrestaurants. Groenterestaurants hebben de toekomst. Vlees en vis worden steeds schaarser. Als we over vijftig jaar nog te eten willen hebben, moeten we nu al meer groenten gaan eten en minder maar beter vlees en betere vis consumeren. Lees meer in het bijgaande persbericht .