VERKOZEN TOT GELDERS MEEST MARKANTE HORECA ONDERNEMER

Geplaatst op

Goed nieuws voor Dutch Cuisine ambassadeur Estée Strooker. Zij werd gisteren verkozen tot de Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland. De uitbater van de Arnhemse zaken ’t Amusement en Slaatje Bla werd door de jury geroemd om haar ‘groot empathisch vermogen’. Dat Estée niet stil zit blijkt wel uit een nieuw horeca-avontuur dat zij binnenkort aangaat. Samen met de ondernemers van Café Stekker start ze binnenkort aan de Sonsbeeksingel de nieuwe eetwinkel STROOM.

Estée verwierf landelijke bekendheid door haar deelname aan Masterchef. Hier kreeg ze de kans om zichzelf te laten zien en werd ze de eerste en jongste winnares van Masterchef Nederland. Haar dromen, het opstarten van een eigen restaurant, het uitbrengen van een kookboek en een carrière als tv-chef kwamen daarmee in een stroomversnelling. De Meest Markant-verkiezing is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en begint met verkiezingen in 14 regio’s. Uit de winnaars wordt volgend jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. En wij eten onze schoenen op als ‘onze’ Estée deze landelijke titel niet aan haar cv mag toevoegen.