Restaurants BOERenmarkt XL tijdens Chefs ®evolution bekend

Geplaatst op

Dit jaar is Dutch Cuisine de trotse mede-organisator van de BOERenmarkt XL tijdens Chefs ®evolution, hét culinaire food festival van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle. Op de BOERenmarkt XL, die volledig in het teken van Dutch Cuisine staat, kunnen bezoekers op een laagdrempelige wijze kennismaken met het rijke assortiment aan producten en ingrediënten van Nederlandse bodem. Samen met De Librije en Alliance Gastronomique heeft Dutch Cuisine diverse restaurateurs benaderd uit alle provincies om te laten zien en proeven wat Nederland allemaal voor moois te bieden heeft. Elke restaurateur zal samen met zijn boer (groente, fruit, wijn, kaas, bier, vlees, vis, bier etc.) een gerecht serveren volgens de richtlijnen van Dutch Cuisine. De toegang tot de BOERenmarkt XL is vrij en deze is te bezoeken op zondag van 11.00 uur tot 20.00 uur en op maandag van 11.00 tot 19.00 uur. Bezoekers kunnen een strippenkaart aanschaffen voor slechts € 55,00, waarmee alle aanwezige provincies kunnen worden geproefd.

De volgende restaurateurs staan op De BOERenmarkt XL:
Zondag:
De Vlindertuin, De Nieuwe Winkel, De Tuinkamer, De Zwaan, De Oesterij, De Ganzenbar, Basaal, Bord’eau, De Mandemaaker, ’t Nonnetje, ROC Friese Poort en Eindeloos.

Maandag:
Heeren van Harinxma, Herberg onder de Linden, Dorset, Kaatje bij de Sluis, Het Koetshuis, ROC Koning Willem I College, Katseveer, Merlet, Bentinck, Basiliek, De Bras en Boompjes.

Naast het proeven van de provincies is er nog veel meer te zien en te doen tijdens de BOERenmarkt XL. Kijk op www.chefsrevolution.com voor meer informatie en updates.