VHC ActiFood nieuwe partner van Dutch Cuisine

Geplaatst op

Op 17 oktober 2018 ondertekenden Evert Blaauw, commercieel directeur VHC ActiFood en Ferdie Olde Bijvank, voorzitter Dutch Cuisine, een partnership tussen beide organisaties.VHC ActiFood is sinds 2000 een sterk groeiende groothandel voor horeca en grootverbruik die zich concentreert op de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe.
Mede-oprichter van VHC  ActiFood Evert Blaauw: “We zien dat onze afnemers steeds vaker vragen naar regionale en duurzame producten. Ook merken we dat horeca- en cateringbedrijven meer kennis willen opdoen over verantwoord koken. VHC ActiFood speelt zelf als bedrijf al in op deze duurzaamheidstrend en we willen daarin ook een belangrijke stimulerende rol naar onze klanten vervullen. Wij zijn er van overtuigd dat de samenwerking met Dutch Cuisine zowel voor ons bedrijf als onze afnemers een fantastische stimulans is om beter in te spelen op wat er momenteel op foodgebied speelt.”. Ook Accountmanager Hans Oosting en Culinair adviseur Edwin Bokkers binnen VHC ActiFood zijn verheugd over de samenwerking. Zij zullen het gedachtegoed van Dutch Cuisine actief gaan uitdragen door lokale en regionale producenten te stimuleren zich aan Dutch Cuisine te binden.
Ferdie Olde Bijvank: “Geweldig om te zien dat een bedrijf als VHC ActiFood zo enthousiast is over de principes die onder Dutch Cuisine liggen en dat ze ermee aan de slag gaan met hun klanten. We zullen in de komende tijd flink gaan samenwerken in de vorm van Dutch Cuisine inspiratiesessies in de workshopruimte van VHC ActiFood, in het binden van lokale en regionale producenten en het aansluiten van horeca- en cateringbedrijven aan Dutch Cuisine”.
Meer informatie: www.actifood.nl.