Lunchen met impact tijden de Horecava in het nieuwe Dutch Cuisine restaurant

Geplaatst op
Tijdens de beurstijden kunnen bezoekers van de Horecava nu echt ervaren wat Dutch Cuisine is. In het restaurant wordt het verhaal ‘Op het bord komt alles samen’, onze Nederlandse terroir en de impact die je als chef kunt maken verteld door chefs en studenten van Dutch Cuisine. Deze speciaal samengestelde lunch menu’s kunnen chefs direct overnemen op hun kaart. Elke beursdag wordt een ander lunchmenu gekookt, geserveerd en toegelicht. Bezoekers kunnen in de lounge van het restaurant alle informatie krijgen over Dutch Cuisine en een tafel reserveren. Om chefs en studenten te inspireren hebben Dutch Cuisine en NAGF 20 video’s ontwikkeld samen met Gastronomixs over smaakvolle en verrassende groentebereidingen. De sneak preview van deze video’s zal doorlopend te zien zijn in het restaurant. Wil je Dutch Cuisine voelen, horen, zien, ruiken, proeven? Bezoek dan tijdens de beursdagen (7 t/m 10 januari 2019) het Dutch Cuisine restaurant tussen 12.00 en 17.00 uur. En wil je ook een Dutch Cuisine menu op de kaart zetten, sluit je dan aan en doe mee. www.dutch-cuisine.nl/doe-mee/