Succesvolle start op de Horecava

Geplaatst op

Op de eerste dag van de Horecava stond het menu van Luc Kusters (Restaurant Bolenius, Amsterdam) en Emile van der Staak (Restaurant De Nieuwe Winkel, Nijmegen) op de kaart in het Dutch Cuisine pop-up restaurant. Tevens presenteerde Dutch Cuisine samen met KHN het impact menu aan de pers. Dit menu zorgt voor een lage CO2 uitstoot en is daarmee beter voor het milieu en werd voor het eerst bereid door Peter Scholte van The Green House in Utrecht. Kortom, het was een geweldige eerste dag die succesvol is ontvangen.

Gisteren kookten Bas Cloo en Joris Schildknecht The Vegetable Chef in ons Dutch Cuisine pop-up restaurant RAI Amsterdam, zij kookten heerlijke vegetarische gerechten. Tevens ondertekende Joris Schildknecht het manifest voor het ambassadeurschap van Dutch Cuisine. Weer een nieuwe ambassadeur erbij!

Kom je ook Dutch Cuisine proeven de komende dagen?
Vandaag koken Christian Weij (Puur-e, Ede) en Marijn van der Worp (Fizzy, Epe) en op donderdag van Albert Kooy (Restaurant Wannee, Stenden University College, Leeuwarden) en Gerard Voskuilen (coördinator opleiding Dutch Cuisine gespecialiseerd kok, ROC Friese Poort, Sneek).

Bezoekers kunnen in de lounge van het restaurant alle informatie krijgen over Dutch Cuisine en een tafel reserveren. Om chefs en studenten te inspireren hebben Dutch Cuisine en NAGF 20 video’s ontwikkeld i.s.m. Gastronomixs over uiteenlopende, smaakvolle en verrassende groentebereidingen. De sneak preview van deze video’s zal doorlopend te zien zijn in het restaurant.

Boeken kan via de reserveer-widget op onze site: http://dutch-cuisine.nl

Bekijk hier de foto’s van de eerste dag en hier van de tweede dag.