Amsterdam Food Pitch

Geplaatst op

Sta jij tot diep in de nacht bouillon te maken? Gaat al je vrijetijd naar het roeren in siropen, wecken van wortels of zouten van kaas? Vinden je vrienden dat je er ‘iets mee moet doen’? Dit is je kans! Schrijf je in voor Amsterdam Food Pitch en wie weet lig jij binnenkort voor het grijpen bij De Kweker, dé Amsterdamse groothandel voor professionals in food. De Kweker maakt zich ruim 50 jaar sterk voor innovatieve producten van startende producenten. Om dit kracht bij te zetten, bieden ze ambitieuze koks en foodies de kans om hun wildbouillon, citroenrozensiroop, zoetzure wortels of urban kelderkaas ook daadwerkelijk in productie te nemen. En dus om gekocht te worden door honderden foodprofessionals die dagelijks hun inkopen doen in de groothandel in Amsterdam. Stel je eens voor: je wildbouillon op de kaart van een bistro, jouw limonade als alcoholvrij alternatief in een club, je zoetzuur als onderdeel van een driesterrengerecht of je kaas als borrelhap in die altijd drukke, hippe buurtkroeg.

Je kunt je inschrijven tot en met 29 maart 2019. De Kweker selecteert alleen serieuze aanmeldingen en maakt daaruit een longlist. De kick-off van Amsterdam Food Pitch vindt plaats op 25 januari 2019, in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam. Op 14 juni 2019 pitchen zullen de finalisten hun product gaan pitchen tegenover de vakjury in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam. De stem van de vakjury is doorslaggevend en de winnaar wordt tijdens het event bekendgemaakt. De publieksstemmen wegen voor 25 % mee in de beoordeling. Meer informatie: https://www.amsterdamfoodpitch.nl/.