Tjitze van der Dam in jury Amsterdam Food Pitch

Geplaatst op

Opnieuw en met trots in de jury van Amsterdam Food Pitch dit jaar: Tjitze van der Dam. De jonge chef werkt voor QO Amsterdam, is ambassadeur van Dutch Cuisine en organiseert 24H Chefs waarbij Nederlandse topchefs 24 uur koken voor het goede doel.

”De Amsterdam Food Pitch” is een geweldig initiatief waar jonge ondernemers, foodies en eigenlijk iedereen die van eten houdt een kans krijgt om zijn favoriete zelfgemaakte producten te presenteren. Het maakt niet uit of je al echt begonnen bent als ondernemer of juist nog twijfelt of je product wel goed genoeg is. Tijdens de Amsterdam Food Pitch maakt iedereen kans.’’ aldus Tjitze van der Dam die samen met Gert Blaauw (De Kweker), Marjan Ippel (Talkin’ Food), Nancy van Batenburg (Culy.nl) en Karin Richter (mevrouw Hamersma) in de jury zit.