Diner van Morgen

Geplaatst op

Chefs van zorgorganisaties zijn begin 2019 gestart met een ontdekkingsreis naar beter eten in de zorg. In het programma ‘De Veldkeuken’ inspireren tien Nederlandse topchefs de deelnemers om gezonde en smaakvolle maaltijden te bereiden voor mensen met een aandoening. Om managers en bestuurders kennis te laten maken met het gedachtegoed achter De Veldkeuken, vindt er voor hen op 14 maart bij Koppert Cress een ‘diner van morgen’ plaats. Topchefs als Gerrit Greveling, Moshik Roth en Dutch Cuisine ambassadeur Yuri Verbeek zullen de deelnemers via interactie en beleving van de zintuigen motiveren om werk te maken van gezonder en lekkerder eten.

Voor meer informatie: https://www.missethoreca.nl/catering/nieuws/2019/01/topchefs-maken-zich-sterk-voor-beter-eten-in-de-zorg-101315447