Le Nouveau Chef: A Green Choice

Geplaatst op

Le Nouveau Chef, hét toonaangevende merk van professionele kleding voor de keuken en het bedienend personeel, is sinds dit jaar officieel kledingpartner van Dutch Cuisine. Wat dertig jaar geleden begon als klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste merken in de hotel-, restaurant- en cateringbranche met klanten over de hele wereld. Met trots levert het merk aan een groot aantal internationaal gerenommeerde chefs waaronder Jonnie Boer, Sergio Herman, Erik van Loo en Christian Bau én voortaan ook aan de chefs van Dutch Cuisine. Meer dan de helft van alle koksbuizen in het assortiment heeft inmiddels een Green Choice label. Door te kiezen voor een Green Choice product investeren Le Nouveau Chef en Dutch Cuisine in een milieubewuste koksbuis van hoge kwaliteit.
www.lenouveauchef.com