Dutch Cuisine ambassadeur: Sebastiaan Knottnerus

Geplaatst op

Sinds dit weekend is Sebastiaan Knottnerus van Restaurant The Knott officieel ambassadeur van Dutch Cuisine. Sebastiaan werkt met lokale producten en voornamelijk Noordzeevis (Seafood Centre) en kan Dutch Cuisine daardoor perfect vertegenwoordigen! Namens Dutch Cuisine tekende bestuurder Monique Mulder. Ook Seafood Centre was aanwezig bij het tekenmoment en heerlijke diner volgde na afloop!

Meer over Sebastiaan Knottnerus
Chef-kok Sebastiaan Knottnerus opende vorig jaar in Den Haag zijn eigen seafood restaurant. Sebastiaan neemt zijn gasten mee op reis door de moderne, Franse keuken met nadruk op producten uit de zee. Hij werkt met één menu dat zal afhangen van het seizoen en de vangst van de dag. Sebastiaan Knottnerus: ‘Bij The Knott komen de beste biologische, verse seizoensgebonden producten, zilte smaken, geïnspireerd op de zee op tafel. Natuurlijk met mooie wijn spijs combinaties. Het menu wordt per seizoen en zelfs per dagvangst aangepast.’. Gasten van The Knott genieten wel vrijheden in het menu. ‘Als ze liever vier voorgerechten hebben en geen dessert, kan dat. Het menu is flexibel. De gast kiest, wij bepalen de volgorde.’, aldus Sebastiaan.