Nieuwe ambassadeurs

Geplaatst op

Op 9 juli jl. hebben Saskia De Kuijer & Rik Van de Laar van Restaurant 6&24 getekend voor het ambassadeurschap van Dutch Cuisine. Wij zijn supertrots dat zij Dutch Cuisine in Den Haag vertegenwoordigen.

Bij 6&24 draait het om passie en liefde in alle facetten van het bedrijf. Eigenaar en chef-kok Rik werkt uitsluitend met top kwaliteitsproducten en uiteraard allemaal uit het seizoen. In de gerechten van Rik proef je de puurheid van een product, waarin elk element elkaar versterkt. Zijn gerechten zijn creatief en gedurfd maar altijd draait het om eerlijke, pure smaken. De passie van partner en mede-eigenaar Saskia De Kuijer is wijn en gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit te zien lopen. Zowel Saskia als Rik hebben het vak geleerd bij o.a. De Librije en in 6&24 laten ze hun eigen creativiteit en gastvrijheid zien en proeven. www.restaurant6en24.nl