Nieuwe partner: Horeca Academie Den Haag

Geplaatst op

Dutch Cuisine en de Horeca Academie Den Haag hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Monique Mulder, bestuurder van Dutch Cuisine en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden daarom op 9 juli 2019 het manifest van Dutch Cuisine. Hiermee draagt de Horeca Academie actief het gedachtegoed uit van Dutch Cuisine. De 5 principes van Dutch Cuisine; Natuur, Gezondheid, Cultuur, Kwaliteit en Waarde zullen actief worden opgenomen in de lesprogramma’s. Tevens zullen de Horeca Academie en Dutch Cuisine gezamenlijk evenementen organiseren.

 

De opleidingen van de Horeca Academie zijn een goede aanvulling voor het verspreiden van het Dutch Cuisine gedachtegoed. De afgelopen jaren zetten de Horeca Academie zich al actief in maar het is goed dat het gedachtegoed, bewustwording en kennis en vaardigheden omtrent dit onderwerp nog meer aandacht krijgt. Monique Mulder, bestuurder van stichting Dutch Cuisine: “Bewustwording begint vanaf het onderwijs, het is geweldig als we al deze studenten en leermeesters kunnen bereiken” Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie: “Sinds de oprichting van Dutch Cuisine volgen we deze beweging met veel interesse. In onze opleidingen passen we veel van hun principes al toe. Nu is het moment om daarin de puntjes op de i te zetten en dat gaat het beste door echt met Dutch Cuisine te gaan samenwerken. We zijn trots dat we nu partners zijn en hebben het manifest uiteraard ondertekend!”