Nederlands grootste groeiplatform voor food start-ups van Europa

Geplaatst op

Vegetarische burgers, plantaardige patisserie, Koreaanse kimchi en authentieke New York style bagels. Slechts een greep uit de vele food initiatieven, allen opererend vanuit de shared kitchen van het Amsterdamse Kitchen Republic, die bijdragen aan een kleurrijker en duurzamer culinair landschap. De gedreven ondernemers hebben als missie om food productie op grote schaal lekkerder én duurzaam te maken. Ze dagen de grote producenten uit hetzelfde te doen. Met hulp van sociaal ondernemer en investeerder Willem Treep (Dutch Cuisine ambassadeur) en Goeie Grutten Impact Fonds kunnen Kitchen Republic (partner van Dutch Cuisine) en haar members verder werken aan de opmars van craft food businesses in Nederland. Met deze nieuwe samenwerking krijgt Nederland  het grootste groeiplatform voor food start-ups van Europa. Lees hier het volledige persbericht.