World Food Day

Geplaatst op

In 1979 is 16 oktober door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereldvoedseldag, oftewel World Food Day, een dag waarop er internationaal aandacht wordt besteed aan voedselzekerheid in de wereld. Op World Food Day, maar ook in de weken erna organiseert Dutch Cuisine i.s.m. partners tal van activiteiten overal in het land. Zo organiseren we samen met onze partners van 14 t/m 20 oktober de World Food Week Fryslan, in oktober de themamaand ‘Brabant is (plant)aardig op weg’, van 11 t/m 13 oktober het World Food Festival in Rotterdam, op 16 oktober in Het Scheepvaartmuseum het event ‘Aan tafel tegen honger’ en ook in Den Haag vinden op 16 oktober diverse activiteiten plaats. Bekijk voor meer informatie de event kalender van Dutch Cuisine op www.dutch-cuisine.nl/events