Snackbar van de toekomst partner Dutch Cuisine

Geplaatst op

Op 8 juli jl. tekenden Marco Agema van ‘Snackbar van de toekomst’ en Dutch Cuisine voorzitter Ferdie Olde Bijvank een samenwerkingsovereenkomst. Daarmee werd Marco ambassadeur van Dutch Cuisine. Marco zet zich met ‘Snackbar van de toekomst’ in voor een duurzamere snackcultuur waarbij de vijf principes van Dutch Cuisine leidend zijn. Hij ontwikkelt snacks die gezonder en duurzamer zijn en laat door een breed gedragen samenwerking met andere grote partijen uit de snackwereld zien dat het kan: een lekkere en oer-Hollandse snack eten en toch gezond en duurzaam bezig zijn. Er zijn volgens Marco te weinig mensen die verantwoording nemen op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo komen Cafetariahouders over het algemeen pas in actie als de overheid ze iets oplegt of de concurrentie ze dwingt. Op deze groep focust Marco zich onder andere. “Ik ga met ze de diepte in. Verdiep je eens goed in de problemen en onderzoek de alternatieven. Veel ondernemers kiezen nog altijd voor gemak en willen niet zelf alles uitzoeken. Daar kan ik als sparringpartner bij helpen.”

Neem snel een kijkje op de website: https://www.snackbarvandetoekomst.nl/cases/kick-off-snackbar-van-de-toekomst/