Bertmans: Verrassend, vers en voedzaam

Geplaatst op

Nelleke Elbert (Bert) en haar man Niels Koomans (mans) openden in 2018 samen Bertmans aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Bij Bertmans hebben alle gerechten een gezonde twist. Je komt er niet alleen voor ontbijt, maar ook voor lunch en diner. Ook is er een to-go hoek. In de zaak staat een grote koeling waaruit gasten bijvoorbeeld een sapje, crackers, salade en hummus kunnen pakken voor onderweg.

Chef-kok Nelleke Elbert: ‘We vinden het fijn om voor iedereen goed te kunnen koken, daarom hebben we veel opties voor mensen die vega(n) zijn of gewoon wat minder vlees en vis willen eten. Er is genoeg keuze voor mensen die bepaalde voedselallergieën hebben, of zich simpelweg beter voelen door bepaalde producten niet te eten. Ons uitgangspunt is altijd om verrassende, voedzame gerechten te koken, gemaakt van pure, seizoensgebonden ingrediënten. We laten ons graag inspireren door wereldse smaken en kooktechnieken, daarbij staat onze passie voor de gezonde keuken centraal.’

Benieuwd naar het menu van Bertmans, kijk op bertmans.nl.