Dertien
Schiedamse Vest 30
3011 BA Rotterdam
info@dertienrotterdam.nl

Remco van Erp

Chef-kok 
Dertien, Rotterdam
Dertien
Schiedamse Vest 30
3011 BA Rotterdam
info@dertienrotterdam.nl


Waarom ben jij ambassadeur geworden van Dutch Cuisine? Waarom doen jij mee met Dutch Cuisine?
Omdat Dutch Cuisine naadloos aansluit bij onze stijl van koken. Lokaal, eerlijk, eigenzinnig en met ingrediënten van het seizoen en dit dragen we graag uit.

Wat doen jij hiervoor? Wat is je doel?
Het ingrediënt staat bij ons voorop en we vinden het vooral leuk om onze gasten te verrassen met alle smaken die een ingrediënt allemaal in zich kan hebben. We houden van wat de Hollandse akker of zee ons brengt en je zal bij ons producten als wortel, biet, varken, prei of schelvis regelmatig op het menu zien. Allemaal ingrediënten waar onze overgrootmoeder niet vreemd van had opgekeken en waar we een nieuwe waardering aan willen geven.