Events

Calendar 2025

Archive

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Open dagen Cor Unum

BBB Maastricht lanceert Horeca Summit

Aan Tafel voor het hele gezin

Gratis Dutch Cuisine Workshop Brood

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Aan Tafel voor het hele gezin

Diner op het land

Online GPA café: Actie in (Eiwit-) Transitietijd!

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Aan Tafel voor het hele gezin

Gratis Dutch Cuisine Workshop Brood

Foodtruck Drive Through Festival

Wildpluk/kook/fermentatie cursus met Christian Weij

Online persevent ‘Bekendmaking winnaar We’re Smart® Beste Vegetarische & Beste Veganistische Restaurant ter wereld 2020’

Anders Wad Festival

Live Webinar Masterclass Vegan Cooking

Dutch Cuisine Inspiratiemiddag Eden Hotels

Nationale Horecadag

Dutch Cuisine Chef Exchange bij D’Swarte Walvis Het Arsenaal 1309

Dutch Cuisine Chef Exchange bij D’Swarte Walvis

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Hallo Horeca

Nationale Week Zonder Vlees: De Vegetarische Restaurantweek 

Aan Tafel voor het hele gezin

Green Key Event 2020

WHIER

Dutch Cuisine Workshop met The Vegetable Chef

Dutch Cuisine Inspiratiesessie ‘Vegan Cooking met bijzondere Groenten’

Grüne Woche

Wine Professional

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Verkiezing Groene Hart Streekproduct 2019

Congres Diagnose Voeding & Gezondheid

Dutch Cuisine Inspiratiemiddag Gastronomisch Gilde

Start Dutch Cuisine opleiding van ROC Friese Poort op Terschelling

Broodworkshop van Gerwin Brand

Zeewierplatform Noordzeeboerderij

Lekker Lokaal Rivierenland

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Festival B

Lancering Beste Brabantse Borrelplank,

Dutch Design Week Eindhoven

Dutch Cuisine Diner

World Food Day

Symposium Gezonde Schoolkantines

Aan tafel tegen honger

Finale cook-off Eet als een pionier challenge

True Cost Dutch Cuisine Dinner

Dutch Cuisine Showcooking door Jim de Jong

World Food Week

Dutch Cuisine diner

World Food Festival

Opening Eiwitcentrum met Dutch Cuisine

Kick off thema maand ‘Brabant is (plan)aardig op weg’

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Broodworkshop van Eline Ex

Dutch Agri Food Week

Boergondische markt

Vlees Eten door de Eeuwen Heen

Dutch Cuisine presentatie

Themamaand ‘Brabant is (plant)aardig op weg!’

Streekmarkt met Dutch Cuisine restaurant Het Lokaal

Bewuste Visweek

Dutch Cuisine horeca inspiratiedag

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Eerste lichting Gespecialiseerd koks Dutch Cuisine afgestudeerd

Food Unplugged

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Amsterdam Food Pitch

World Oceans Dinner GFF

Presentatie Dutch Cuisine

Dutch Cuisine inspiratiesessie Circulair koken

Dutch Cuisine Inspiratiesessie tasting NL wijnen en food pairing

Taste of Amsterdam

Nationale Horeca Dag

Best Vegetables Restaurant of the World©

Avontuur voor je zintuigen

Broodworkshop van Ineke Berentschot

HeroFestival

Workshop Gastvrij Overijssel

Kok in de klas

Diner-avond 2e chef-exchange Brighton Food Festival

Jaarcongres Arts en Leefstijl

Dutch Cuisine inspiratiesessie ‘Verrot Lekker” door Christian Weij

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Diner van morgen

Landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse

Nationale Week Zonder Vlees: De Vegetarische Restaurantweek

Kick-off Voedsel Verbindt

Premiere Schapenheld

24h Chefs, Jupiner & Kin

Lancering Dutch Cuisine opleiding

Green Key Event 2019

Dutch Cuisine inspiratiedag incl. BBQ lunch

Lancering gerechten Dutch Quinoa Group

Open Keuken

Inspiratiesessie “Groenten op het hoofdpodium”

Aansluiting onderzoek en onderwijs op het klimaatakkoord

Dutch Cuisine Masterclasses

Lunch in Dutch Cuisine restaurant

Lancering campagne ‘Samen hebben we impact’

Rembrandt & De Gouden Eeuw

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Michelinsterrenevent

Hoe proeft gastvrijheid in Brabant

Culinaire persreis Visit Brabant

Boekpresentatie ‘Van Brabantse grond’

Opening Dutch Cuisine Centre

Brabant European Region of Gastronomy 2018

inspiratiesessie ‘Verrot Lekker”

Open dagen bij Cor Unum Ceramics & Art

Najaarsbijeenkomst De Oerakker

Koch des Jahres

FavorFlav Food Top 100 diner

RUMORE Interregional Learning Event and Mid-Term Conference

Dutch Cuisine Herenboeren workshop en diner

Slotbijeenkomst Green Deal Verduurzamen Voedselconsumptie

Inspiratiesessie “Hoe maak ik groenten lekker?”

Afsluiting culturele hoofdstadjaar Leeuwarden

Kick-off nieuwe opleiding Koning Willem I College

Dutch Cuisine Matchmaking Kempen

Störrig festival

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants

DDWE18

Food Inspiration Days

Wereldvoedseldag

Festival B over de bodem van je gezondheid

Organic Farming and Our Future Food System

Symphony of Soils

TASTE Summit

BBB Maastricht

Food Professional Day 2018

Stadsontbijt ‘
Proef de smaken van de stad’

Grootste groentekraam met minister LNV

Dutch Agri Food Week

Masterclass Dutch Cuisine

Amsterdam Food Week

Omroep MAX

Bewuste Visweek

Gastvrij Rotterdam Ahoy

Thema periode Dutch Cuisine Bijenkorf

Chef’s Revolution

Dutch Cuisine lunch

Masterclass & Excursie Nederlandse Kweekvis

Varend Corso Westland

Food for thought: Frisian Food

Bloggersontbijt

Food Unplugged

Kookworkshop Wereld van Smaak bij HotspotHutspot

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants

Vlaggetjesdag

Europese finale Bocuse d’Or

London Produce Show

Dutch Cuisine Week Beijing

Cor Unum

Vegan Tour

Congres Voeding & Gezondheid


De Week van Groenten & Fruit, België

Kennissessie met horecaondernemers

Smaaklessen basisscholen in Friesland

Rabo Duurzame Innovatieprijs

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants

Albert Kooy bij Koken met Van Boven

Dutch Cuisine presentatie QO Hotel

Conferentie voor Onderwijsvernieuwing van het CVI

Nationale Week Zonder Vlees

Ketentafel Voedsel

Wedstrijd gezonde snacks

Dutch Cuisine Diner van de toekomst

Hoteloverleg KHN

Diner van de Toekomst

Madrid Fusión

Horecava

Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018

Pop-up restaurant, Scheepvaartmuseum

Michelinsterren event

Flows of Food

Pop-up restaurant met 21 Michelinsterren, Masters of LXRY Amsterdam

Perstour & Food Experience Dutch Cuisine

Benefietdiner

Open Dagen Cor Unum

Dag van de gastvrijheid

Presentatie Dutch Cuisine aan landbouwraden

Persmoment met Charlotte Landsheer

Atelier NL en Cor Unum op DDW

Störrig Festival

Dutch Cuisine Workshop

Dutch Cuisine Dialoog Sessie

Rabo FoodWeek

Dutch Agri Food Week

VISSCH

Game Changers Maritieme Innovaties

Koning Willem I lezing incl. Dutch Cuisine diner

“Culinary Dutch” week

Presentatie Dutch Cuisine ambassadekit tijdens Smaakexpeditie Dutch Cuisine

Healthy Food Congress in World Forum

Kick off Dutch Cuisine opleiding niveau 4

Koks leren over mannenvlees

Wedstrijd Young Gourmet Chefs

Sustainable Development Goal 17

Gastronomia

Food Unplugged

Kookdemo Dutch Cuisine Meets Eataly

Opening expo ‘Earth Matters’

F&A Next

Dutch Cuisine lunch op Voedselvernieuwersfeest

Dutch Cuisine diner tijdens Koningsdag

“Gezond eten, gezond bewegen, gezond zijn!”

Lancering samenwerking Dutch Cuisine en GPA

Voedseltop

Dutch Cuisine op Bocuse d’Or

Dutch Cuisine op de Grüne Woche

Aan Tafel

Michelin sterren event

Het Grote Graandiner

Dutch Design Week, Earth to Table

Koken met de Ketentafel Voedsel Stad en Ommeland

Landelijke Week van de Smaak

Verkiezing Held van de Smaak

Vierdaagse pop-up Dutch Art & Dutch Cuisine

Dutch Cuisine Event in World Food Centre

Duurzaam Doen Werksessie en Café

London Produce Show 2016

Duurzame Dutch Cuisine lunch

Duurzame Dutch Cuisine lunch

Event EU voorzitterschap

Dutch Cuisine presentatie tijdens 3-daagse internationale persreis

Netwerklunch aan Duitse foodservice

Lunchbijeenkomsten ambassadeurs Dutch Cuisine

Grootste bierdiner ter wereld

Dutch Cuisine 1-minute-pitch, Groente top

Food Professionals Day

Dutch Cuisine workshop

Presentatie Dutch Cuisine

Workshop voor docenten koksopleidingen en bediening

Presentatie Dutch Cuisine op Horeca Conferentie

Kooksessie met Nieuwe eiwitten

Pilot Nieuwe eiwitten op het menu op 5 locaties

Dutch Cuisine diner voor minister Schippers

Presentatie en lancering boek Aan Tafel!

Horecava