Events

Kalender 2024

Archief

21 december 2020

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

27 - 28 november 2020

Open dagen Cor Unum

Cor Unum, den Bosch
12 - 14 oktober 2020

BBB Maastricht lanceert Horeca Summit

MECC Maastricht
4 oktober 2020

Aan Tafel voor het hele gezin

Brasserie Carstens, Amsterdam
28 september 2020

Gratis Dutch Cuisine Workshop Brood

Carl Siegert, Harmelen
21 september 2020

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

6 september 2020

Aan Tafel voor het hele gezin

Brasserie Carstens, Amsterdam
10 - 11 juli 2020

Diner op het land

Deurne
2 juli 2020

Online GPA café: Actie in (Eiwit-) Transitietijd!

Online
21 juni 2020

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

7 juni 2020

Aan Tafel voor het hele gezin

Brasserie Carstens, Amsterdam
18 mei 2020

Gratis Dutch Cuisine Workshop Brood

Carl Siegert, Harmelen
15 mei 2020

Foodtruck Drive Through Festival

Wolvega, Friesland
4 - 8 mei 2020

Wildpluk/kook/fermentatie cursus met Christian Weij

Kasteel Slangenburg te Doetinchem
4 mei 2020

Online persevent ‘Bekendmaking winnaar We’re Smart® Beste Vegetarische & Beste Veganistische Restaurant ter wereld 2020’

2 - 3 mei 2020

Anders Wad Festival

Ailand Lauwersoog
2 - 23 mei 2020

Live Webinar Masterclass Vegan Cooking

16 april 2020

Dutch Cuisine Inspiratiemiddag Eden Hotels

Polderlam, Giessen
15 april 2020

Nationale Horecadag

11 april 2020

Dutch Cuisine Chef Exchange bij D’Swarte Walvis Het Arsenaal 1309

Doesburg
4 april 2020

Dutch Cuisine Chef Exchange bij D’Swarte Walvis

Zaandam
20 maart 2020

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

20 maart 2020

Hallo Horeca

9 - 15 maart 2020

Nationale Week Zonder Vlees: De Vegetarische Restaurantweek 

1 maart 2020

Aan Tafel voor het hele gezin

Brasserie Carstens, Amsterdam
13 februari 2020

Green Key Event 2020

Diergaarde Blijdorp Rotterdam
10 - 11 februari 2020

WHIER

Texel
3 februari 2020

Dutch Cuisine Workshop met The Vegetable Chef

Het Lokaal, Amersfoort
20 januari 2020

Dutch Cuisine Inspiratiesessie ‘Vegan Cooking met bijzondere Groenten’

Koppert Cress, Monster
17 - 26 januari 2020

Grüne Woche

Berlijn
13 - 15 januari 2020

Wine Professional

RAI Amsterdam
21 december 2019

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

6 december 2019

Verkiezing Groene Hart Streekproduct 2019

Limonadefariek/Bistro Prik, Streefkerk
21 november 2019

Congres Diagnose Voeding & Gezondheid

Media Plaza Jaarbeurs Utrecht
11 november 2019

Dutch Cuisine Inspiratiemiddag Gastronomisch Gilde

Utrecht
11 november 2019

Start Dutch Cuisine opleiding van ROC Friese Poort op Terschelling

10 november 2019

Broodworkshop van Gerwin Brand

De Kraeke, Huns
31 oktober 2019

Zeewierplatform Noordzeeboerderij

Zuiderstrand Theater, Scheveningen
28 oktober 2019

Lekker Lokaal Rivierenland

Poelzicht, Kapel-Avezaath
21 oktober 2019

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

20 oktober 2019

Festival B

Lawei, Drachten
20 oktober 2019

Lancering Beste Brabantse Borrelplank,

Den Bosch
19 - 27 oktober 2019

Dutch Design Week Eindhoven

17 oktober 2019

Dutch Cuisine Diner

Friesland College, Leeuwarden
16 oktober 2019

Symposium Gezonde Schoolkantines

Stenden University Hotel, Leeuwarden
16 oktober 2019

World Food Day

diverse locaties in Nederland
16 oktober 2019

Aan tafel tegen honger

Scheepvaartmuseum Amsterdam
16 oktober 2019

Finale cook-off Eet als een pionier challenge

Stadsboerderij Lelystad
15 oktober 2019

True Cost Dutch Cuisine Dinner

ROC Friese Poort, Sneek
14 - 20 oktober 2019

World Food Week

Friesland
14 oktober 2019

Dutch Cuisine Showcooking door Jim de Jong

Nederlandse ambassade, Lissabon
12 oktober 2019

Dutch Cuisine diner

Residentie Nederlandse ambassadeur, Koeweit
11 - 13 oktober 2019

World Food Festival

Rotterdam, diverse locaties
10 oktober 2019

Opening Eiwitcentrum met Dutch Cuisine

Suikerunie, Giessen
7 oktober 2019

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Horeca Acedemie, Den Haag
7 oktober 2019

Kick off thema maand ‘Brabant is (plan)aardig op weg’

Verkadefabriek, Den Bosch
6 oktober 2019

Broodworkshop van Eline Ex

De Kraeke, Huns
5 - 13 oktober 2019

Dutch Agri Food Week

Nederland
4 oktober 2019

Boergondische markt

Summa College Horeca, Eindhoven
3 oktober 2019

Vlees Eten door de Eeuwen Heen

Universiteit van Utrecht, Utrecht
1 oktober 2019

Dutch Cuisine presentatie

KHN, Steenwijkerland
1 - 31 oktober 2019

Themamaand ‘Brabant is (plant)aardig op weg!’

Noord-Brabant
28 september 2019

Streekmarkt met Dutch Cuisine restaurant Het Lokaal

Amersfoort
23 - 29 september 2019

Bewuste Visweek

Nederland
17 september 2019

Dutch Cuisine horeca inspiratiedag

Lokaal 55, Sneek
9 september 2019

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Horeca Acedemie, Den Haag
25 juni 2019

Eerste lichting Gespecialiseerd koks Dutch Cuisine afgestudeerd

Den Bosch en Sneek
21 juni 2019

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

21 juni 2019

Food Unplugged

Kazerneterrein, Ede
17 juni 2019

Dutch Cuisine inspiratiesessie

MergenMetz, Doorwerth
14 juni 2019

Amsterdam Food Pitch

De Kweker, Amsterdam
8 juni 2019

World Oceans Dinner GFF

Huis ter Duin, Noordwijk
6 juni 2019

Presentatie Dutch Cuisine

Jumbo, Amsterdam
3 juni 2019

Dutch Cuisine inspiratiesessie Circulair koken

The Green House, Utrecht
3 juni 2019

Dutch Cuisine Inspiratiesessie tasting NL wijnen en food pairing

Smaakpark, Ede
31 mei -
3 juni 2019

Taste of Amsterdam

Amtelpark, Amsterdam
21 mei 2019

Nationale Horeca Dag

KHN
6 mei 2019

Best Vegetables Restaurant of the World©

QO Hotel, Amsterdam
16 april 2019

Avontuur voor je zintuigen

Landgoed Roggebotstaete, The Greenhouse
14 april 2019

Broodworkshop van Ineke Berentschot

De Kraeke, Huns
11 april 2019

HeroFestival

Schiecentrale, Rotterdam
11 april 2019

Workshop Gastvrij Overijssel

locatie volgt
8 april 2019

Kok in de klas

8 april 2019

Diner-avond 2e chef-exchange Brighton Food Festival

Aloha, Rotterdam
5 april 2019

Jaarcongres Arts en Leefstijl

Beatrix Theater, Jaarbeurs, Utrecht
1 april 2019

Dutch Cuisine inspiratiesessie ‘Verrot Lekker” door Christian Weij

SmaakPark, Ede
20 maart 2019

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

14 maart 2019

Diner van morgen

Koppert Cress, Monster
12 - 14 maart 2019

Landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse

11 - 17 maart 2019

Nationale Week Zonder Vlees: De Vegetarische Restaurantweek

28 februari 2019

Kick-off Voedsel Verbindt

Stedelijk Museum Amsterdam

17 - 18 februari 2019

24h Chefs, Jupiner & Kin

QO Hotel, Amsterdam
17 - 18 februari 2019

Premiere Schapenheld

Cinema TAC, Eindhoven
14 februari 2019

Green Key Event 2019

Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
14 februari 2019

Lancering Dutch Cuisine opleiding

ROC, Venlo
11 februari 2019

Dutch Cuisine inspiratiedag incl. BBQ lunch

Ecofields, Wekerom (Gelderland)
5 februari 2019

Lancering gerechten Dutch Quinoa Group

KWI College, Den Bosch
4 februari 2019

Inspiratiesessie “Groenten op het hoofdpodium”

Gastronomixs Testkitchen, Waalwijk
4 februari 2019

Open Keuken

KWI College, Den Bosch
29 januari 2019

Aansluiting onderzoek en onderwijs op het klimaatakkoord

Science Park, Amsterdam
23 - 24 januari 2019

Dutch Cuisine Masterclasses

Bio beurs Bio-Next, IJsselhallen, Zwolle
7 - 10 januari 2019

Lunch in Dutch Cuisine restaurant

Horecava, entree K
7 januari 2019

Lancering campagne ‘Samen hebben we impact’

Dutch Cuisine restaurant, Horecava
1 januari -
31 december 2019

Rembrandt & De Gouden Eeuw

21 december 2018

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants

18 december 2018

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Creative Food Studio Boefkik, Tilburg
17 december 2018

Michelinsterrenevent

DeLaMar Theater, Amsterdam
16 december 2018

Hoe proeft gastvrijheid in Brabant

De Teruggave, Breda
12 - 14 december 2018

Culinaire persreis Visit Brabant

Breda - Bergen op Zoom - Tilburg - Den Bosch
10 december 2018

Opening Dutch Cuisine Centre

SmaakPark, Ede
10 december 2018

Boekpresentatie ‘Van Brabantse grond’

Pop-up restaurant GAST, Den Bosch
3 december 2018

Brabant European Region of Gastronomy 2018

De Teruggave, Breda
26 november 2018

inspiratiesessie ‘Verrot Lekker”

Smaakpark, Ede
23 - 24 november 2018

Open dagen bij Cor Unum Ceramics & Art

Den Bosch
22 november 2018

Najaarsbijeenkomst De Oerakker

WUR, Wageningen
19 november 2018

Koch des Jahres

Heidelberg
19 november 2018

FavorFlav Food Top 100 diner

BAUT, Amsterdam
13 november 2018

Dutch Cuisine Herenboeren workshop en diner

Koning Willem I College, Den Bosch
13 - 14 november 2018

RUMORE Interregional Learning Event and Mid-Term Conference

The Circl, Amsterdam
8 november 2018

Slotbijeenkomst Green Deal Verduurzamen Voedselconsumptie

The Green House, Utrecht
5 november 2018

Inspiratiesessie “Hoe maak ik groenten lekker?”

Koppert Cress, Monster
1 november 2018

Afsluiting culturele hoofdstadjaar Leeuwarden

De Kreake, Huns
31 oktober 2018

Kick-off nieuwe opleiding Koning Willem I College

Koning Willem I College, ‘s-Hertogenbosch
29 oktober 2018

Dutch Cuisine Matchmaking Kempen

Koning Willem I College, ‘s-Hertogenbosch
27 - 28 oktober 2018

Störrig festival

Ede
21 oktober 2018

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants

20 - 28 oktober 2018

DDWE18

Eindhoven
15 - 16 oktober 2018

Food Inspiration Days

Veghel
13 oktober 2018

Wereldvoedseldag

Tramkade, Den Bosch
13 oktober 2018

Festival B over de bodem van je gezondheid

Stadsschouwburg de Lawei, Drachten
12 oktober 2018

Organic Farming and Our Future Food System

Ecomunity Park, Oosterwolde
11 oktober 2018

Symphony of Soils

Ecomunity Park, Oosterwolde
9 oktober 2018

TASTE Summit

Maastricht
8 oktober 2018

Food Professional Day 2018

Wageningen, Theater Junushoff
8 - 9 oktober 2018

BBB Maastricht

MECC, Maastricht
5 - 16 oktober 2018

Dutch Agri Food Week

5 oktober 2018

Grootste groentekraam met minister LNV

Het Plein, Den Haag
5 oktober 2018

Stadsontbijt ‘
Proef de smaken van de stad’

Amsterdam Food Center, Amsterdam
4 oktober 2018

Masterclass Dutch Cuisine

Amsterdam Food Center, Amsterdam
1 - 7 oktober 2018

Amsterdam Food Week

Amsterdam Food Center, Amsterdam
28 september 2018

Omroep MAX

Tijd voor MAX
25 september -
1 oktober 2018

Bewuste Visweek

17 - 19 september 2018

Gastvrij Rotterdam Ahoy

Rotterdam
12 september -
24 oktober 2018

Thema periode Dutch Cuisine Bijenkorf

Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven
9 - 10 september 2018

Chef’s Revolution

Zwolle
7 september 2018

Dutch Cuisine lunch

Smaakpark, Ede
8 augustus 2018

Masterclass & Excursie Nederlandse Kweekvis

4 - 6 augustus 2018

Varend Corso Westland

28 juni 2018

Food for thought: Frisian Food

Huns, Farm of the World
22 juni 2018

Kookworkshop Wereld van Smaak bij HotspotHutspot

Rotterdam
22 juni 2018

Food Unplugged

Ede
22 juni 2018

Bloggersontbijt

Oisterwijk, EKWC
21 juni 2018

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants

13 juni 2018

Vlaggetjesdag

Scheveningen
10 - 12 juni 2018

Europese finale Bocuse d’Or

Turijn
6 - 8 juni 2018

London Produce Show

London
5 - 10 juni 2018

Dutch Cuisine Week Beijing

Beijing, The Hilton
1 - 3 juni 2018

Cor Unum

Den Haag, Designkwartier
29 mei 2018

Vegan Tour

Utrecht, KHN
22 mei 2018

Congres Voeding & Gezondheid


Utrecht, Media Plaza Jaarbeurs
7 mei 2018

De Week van Groenten & Fruit, België

24 april 2018

Kennissessie met horecaondernemers

Gouda, Stadhuys
1 - 30 april 2018

Smaaklessen basisscholen in Friesland

Friesland
21 maart 2018

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants

21 maart 2018

Rabo Duurzame Innovatieprijs

Apeldoorn, Theater Orpheus
19 maart 2018

Albert Kooy bij Koken met Van Boven

NPO3
12 maart 2018

Dutch Cuisine presentatie QO Hotel

Amsterdam, QO Hotel
7 - 8 maart 2018

Conferentie voor Onderwijsvernieuwing van het CVI

5 - 11 maart 2018

Nationale Week Zonder Vlees

5 maart 2018

Ketentafel Voedsel

Groningen, Big Building
1 - 31 maart 2018

Wedstrijd gezonde snacks

ROC Friese Poort
20 februari 2018

Dutch Cuisine Diner van de toekomst

Amsterdam, Het Scheepvaartmuseum
15 februari 2018

Hoteloverleg KHN

Sligro, Amsterdam
1 februari 2018

Diner van de Toekomst

Restaurant NU, Friese Poort, Sneek
22 - 24 januari 2018

Madrid Fusión

Madrid
8 - 11 januari 2018

Horecava

Amsterdam, RAI
1 januari -
31 december 2018

Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018

21 - 24 december 2017

Pop-up restaurant, Scheepvaartmuseum

Amsterdam
11 december 2017

Michelinsterren event

Amsterdam, DeLaMar Theater
7 - 11 december 2017

Pop-up restaurant met 21 Michelinsterren, Masters of LXRY Amsterdam

Amsterdam RAI
7 december 2017

Flows of Food

Amsterdam
4 december 2017

Perstour & Food Experience Dutch Cuisine

Rotterdam
24 november 2017

Benefietdiner

Den Bosch, Koning Willem I College
24 - 25 november 2017

Open Dagen Cor Unum

Den Bosch
16 november 2017

Dag van de gastvrijheid

Utrecht, Beatrix Theater
31 oktober 2017

Presentatie Dutch Cuisine aan landbouwraden

Rijswijk, Restaurant Niven
21 oktober 2017

Persmoment met Charlotte Landsheer

Eindhoven, NatLab
21 - 29 oktober 2017

Atelier NL en Cor Unum op DDW

Eindhoven
20 - 22 oktober 2017

Störrig Festival

Ede
16 oktober 2017

Dutch Cuisine Workshop

Den Haag, Horeca Academie
16 oktober 2017

Dutch Cuisine Dialoog Sessie

Den Haag, Campus Turfmarkt
10 - 17 oktober 2017

Rabo FoodWeek

9 - 19 oktober 2017

Dutch Agri Food Week

diverse locaties
6 - 8 oktober 2017

VISSCH

Scheveningen
6 oktober 2017 -
1 juli 2018

Game Changers Maritieme Innovaties

Amsterdam, Scheepvaartmuseum
29 september 2017

Koning Willem I lezing incl. Dutch Cuisine diner

Monster, Koppert Cress
13 - 19 september 2017

“Culinary Dutch” week

Bangkok
12 september 2017

Presentatie Dutch Cuisine ambassadekit tijdens Smaakexpeditie Dutch Cuisine

Velp
8 september 2017

Healthy Food Congress in World Forum

Den Haag
5 september 2017

Kick off Dutch Cuisine opleiding niveau 4

Monster
4 september 2017

Koks leren over mannenvlees

Den Bosch
6 juli 2017

Wedstrijd Young Gourmet Chefs

Hong Kong
5 juli 2017

Sustainable Development Goal 17

Utrecht, Auditorium Rabobank Nederland
26 juni 2017

Gastronomia

San Sebastian
24 juni 2017

Food Unplugged

Ede
22 juni 2017

Kookdemo Dutch Cuisine Meets Eataly

Milaan
9 juni 2017

Opening expo ‘Earth Matters’

Tilburg
17 - 18 mei 2017

F&A Next

Wageningen
11 mei 2017

Dutch Cuisine lunch op Voedselvernieuwersfeest

Monster
27 april 2017

Dutch Cuisine diner tijdens Koningsdag

Parijs
8 maart 2017

“Gezond eten, gezond bewegen, gezond zijn!”

Zaandam
16 februari 2017

Lancering samenwerking Dutch Cuisine en GPA

Aalsmeer
26 januari 2017

Voedseltop

Den Haag
24 - 25 januari 2017

Dutch Cuisine op Bocuse d’Or

Lyon
20 januari 2017

Dutch Cuisine op de Grüne Woche

Berlijn
22 december 2016

Aan Tafel

Den Haag, Instock
12 december 2016

Michelin sterren event

Amsterdam
10 november 2016

Het Grote Graandiner

Groningen
22 - 30 oktober 2016

Dutch Design Week, Earth to Table

Eindhoven
6 oktober 2016

Koken met de Ketentafel Voedsel Stad en Ommeland

Groningen
1 - 9 oktober 2016

Landelijke Week van de Smaak

diverse locaties
1 oktober 2016

Verkiezing Held van de Smaak

Groningen
28 september -
1 oktober 2016

Vierdaagse pop-up Dutch Art & Dutch Cuisine

Amsterdam
13 juni 2016

Dutch Cuisine Event in World Food Centre

Ede
9 juni 2016

Duurzaam Doen Werksessie en Café

8 - 10 juni 2016

London Produce Show 2016

London
4 juni 2016

Duurzame Dutch Cuisine lunch

Rotterdam
24 mei 2016

Duurzame Dutch Cuisine lunch

Rotterdam
19 mei 2016

Event EU voorzitterschap

Monster, Koppert Cress
18 - 20 mei 2016

Dutch Cuisine presentatie tijdens 3-daagse internationale persreis

Rotterdam
13 april 2016

Netwerklunch aan Duitse foodservice

München, Viktualienmarkt
11 - 18 april 2016

Lunchbijeenkomsten ambassadeurs Dutch Cuisine

Baambrugge, Lindenhoff
7 april 2016

Grootste bierdiner ter wereld

Groningen, Martinikerk
5 april 2016

Dutch Cuisine 1-minute-pitch, Groente top

Monster, Koppert Cress
4 april 2016

Food Professionals Day

4 april 2016

Dutch Cuisine workshop

Heerhugowaard, ROC
4 april 2016

Presentatie Dutch Cuisine

Zeist, Figi Theater
29 maart 2016

Workshop voor docenten koksopleidingen en bediening

Middelburg
23 maart 2016

Presentatie Dutch Cuisine op Horeca Conferentie

Nunspeet
18 maart 2016

Kooksessie met Nieuwe eiwitten

Amsterdam
15 maart 2016

Pilot Nieuwe eiwitten op het menu op 5 locaties

Amsterdam
22 februari 2016

Dutch Cuisine diner voor minister Schippers

11 februari 2016

Presentatie en lancering boek Aan Tafel!

11 - 14 januari 2016

Horecava

Amsterdam, Arenaplein