VHC ActiFood

Over VHC ActiFood
Als internationale groothandel voor horeca en grootverbruik biedt VHC ActiFood een ruim assortiment food en non-food producten van uitstekende kwaliteit tegen scherpe tarieven. VHC ActiFood is in 2001 opgericht door Evert Blaauw, Jan Veenstra, Bert Geuze en Koenraad Winter. Als partners denken zij graag mee met hun klanten over een uitgekiend en onderscheidend assortiment. Hun doel: een menukaart die hun klanten meer rendement oplevert. De groeiende klantenkring en de diverse uitbreidingen in de loop der jaren zijn het overtuigende bewijs van de kracht van deze formule.

Waarom Dutch Cuisine?
Evert Blaauw, mede-oprichter van VHC ActiFood: “We zien dat onze afnemers steeds vaker vragen naar regionale en duurzame producten. Ook merken we dat horeca- en cateringbedrijven meer kennis willen opdoen over verantwoord koken. VHC ActiFood speelt zelf als bedrijf al in op deze duurzaamheidstrend en we willen daarin ook een belangrijke stimulerende rol naar onze klanten vervullen. Wij zijn er van overtuigd dat de samenwerking met Dutch Cuisine zowel voor ons bedrijf als onze afnemers een fantastische stimulans is om beter in te spelen op wat er momenteel op foodgebied speelt. Wij willen in de komende tijd ook lokale leveranciers aan Dutch Cuisine binden.”