DUTCH CUISINE LUNCH TIJDENS HANDELSMISSIE IN MÜNCHEN

Geplaatst op

Van 12 tot en met 14 april vond een handelsmissie plaats naar Zuid-Duitsland onder leiding van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima. Bezoeken aan diverse retailers, matchmaking, netwerklunches en –diners en presentaties van lokale bedrijven stonden op het programma. Gert Mulder, CEO GroentenFruit Huis kreeg de mogelijkheid om tijdens het bezoek van het koninklijk paar aan de Viktualienmarkt een pitch te houden voor het koningspaar, de Beierse Landbouwminister Brunner en minister Ploumen. Na deze pitch had Albert Kooy, voorzitter Dutch Cuisine, de eer om het eerste exemplaar van het Duitstalige Dutch Cuisine Journaal aan het koninklijk paar aan te bieden. In het persbericht dat de Nederlandse Ambassade in Duitsland publiceerde, werd de lunch die door Albert Kooy en Bas Cloo was bereid voor gasten van het GroentenFruit Huis zelfs het hoogtepunt van de handelsmissie genoemd.