Lancering ‘Tastes like Dutch, an impression of Dutch Culinary culture’

Geplaatst op

Vandaag, op 11 december tijdens de lunch van het Michelinsterren-event in het De La Mar Theater vond de officiële lancering plaats van Tastes Like Dutch, an impression of Dutch Culinary Culture. Robèr Willemsen en Rob Bongenaar (respectievelijk voorzitter en directeur Koninklijke Horeca Nederland), Jonnie & Thérèse Boer (die dit jaar opnieuw hun sterren behielden voor De Librije***) en Charles Van de Perre (general manager Benelux Michelin) namen het boek in ontvangst.

Het boek ’Tastes Like Dutch, an Impression of Dutch Culinary Culture’ brengt onze rijke Nederlandse eetcultuur in beeld en illustreert dat de huidige Nederlandse eetcultuur een herwaardering verdient. Naast de signature dishes van topchefs als Jonnie Boer, Niven Kunz, Luc Kusters, Dick Middelweerd, Jef Schuur en Angélique Schmeinck worden in het boek ook de ontwerpers van Atelier NL als een van de belangrijke cultuurdragers van onze Nederlandse eetcultuur gesignaleerd. Zo vormen het Klei- en Zandglasservies van Atelier NL en de gerechten van Dutch Cuisine een prachtig verbond: samen onderstrepen zij onze Nederlandse creativiteit.

Meer lezen bekijk hier het persbericht.