FoodUp! & Dutch Cuisine

Geplaatst op

FoodUp is onder meer aanjager van het Dutch Cuisine project ‘Restaurant en boer gematcht’. Zo startte vorige maand een pilot om lokale leveranciers van de coöperatie Kempengoed te koppelen aan de horeca in de Kempen. Een goede logistiek is hierbij essentieel. Daarom is ook groothandel Horesca onderdeel van de pilot om vraag en aanbod te koppelen. Dat moet leiden tot meer leden voor Kempengoed en meer restaurants die Dutch Cuisine praktiseren. Naast deze pilot verzorgde FoodUp! Brabant als onderdeel van de koksopleiding Dutch Cuisine ook lessen over mannenvlees. Op 14 november kookten de leerlingkoks van Dutch Cuisine een heus mannenvlees-diner. Aan tafel: boeren en restauranthouders uit de Kempen. Zo konden die meteen kennismaken met elkaar. Lees meer op foodupbrabant.nl/foodup-dutch-cuisine