Dutch Cuisine sluit acht nieuwe partners aan

Geplaatst op

Dutch Cuisine heeft de afgelopen weken weer acht nieuwe partners aangesloten. Op de BOERenmarkt XL tijdens Chefs ®evolution tekende Kees van Wezel een samenwerkingsovereenkomst namens de Bijenkorf, Judith Öfner namens Farm of the World, Thomas van Meel namens Pieter van Meel, Sybo Smeding namens Smeding Groenten en Fruit en Willem Treep namens Food Line-up. Eergisteren tekenden tijdens Gastvrij Rotterdam in Ahoy de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en de Good Fish Foundation een samenwerkingsovereenkomst met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine groeit als beweging; steeds meer mensen kennen Dutch Cuisine en onderschrijven de 5 principes die gestoeld zijn op de Nederlandse culinaire identiteit. Denk hierbij aan groente in de hoofdrol, no waste, korte ketens en gebruik van producten uit de regio.