Stalpaert in Het Scheepsvaartmuseum

Geplaatst op

Het restaurant van Het Scheepvaartmuseum werkt met een open keuken en met mooie en eerlijke producten uit het seizoen. De gerechten worden pas bereid zodra de gast ze heeft besteld en daarom is alles wat de gast op zijn bord krijgt vers. Directeur Michael Huijser: “In ons bezoekersrestaurant wordt volgens de principes van Dutch Cuisine gekookt door onze eigen keuken team onder leiding van chef-kok Ralph Dahlhaus. Zo bieden we elke bezoeker een authentieke beleving op culinair gebied. Wij geven onszelf de mogelijkheid om de verhalen die door middel van onze collectie verteld worden, te vertalen in de culinaire concepten. Het vervult ons dan ook met trots dat er ruim 350.000 bezoekers per jaar de kans krijgen om dit bij ons te ervaren.”.

Meer informatie op: hetscheepvaartmuseum.nl/bezoek/restaurant