Culinair Proeftuin Het Keunenhuis is de winnaar van een Entree Award in de categorie Next Generation

Geplaatst op

Nel Schellekens heeft een Entree Award ontvangen in de categorie Next Generation. Deze kok is een pionier in het `van-kop-tot-kont-koken`. Dit doet ze in het Keunenhuis in Winterswijk. In het interview met Omroep Gelderland vertelt ze erover.

Pioniers in koken
In de categorie Next Generation gaat om de visie op de komende generatie horecamakers en eters; op hoe er horeca bedreven kan/gaat worden en hoe er gegeten kan/gaat worden door de next generation. De genomineerden zijn stuk voor stuk pioniers die voorop lopen door uitmuntend te koken met een eigen en vernieuwende visie, onafhankelijk van geldende trends. De pioniersvisie richt zich op ingrediënten, kooktechnieken, kookstijl, gastvrijheid en duurzaamheid. De winnaar is: Het Keunenhuis in Winterswijk.

Kijk in deze video het hele interview met Nel Schellekens:

 

Bron: https://www.entreemagazine.nl/
Foto: Studio Marie Cecile Thijs – Cooks