Geitenkaaskroketjes - Leon Looijenstein

Eden Hotels doen mee aan de Week Zonder Vlees

Geplaatst op

De 13 Eden Hotels in Nederland doen deze week (9 t/m 15 maart) mee aan de Week Zonder Vlees. De Week Zonder Vlees valt samen met de Vegetarische Restaurant Week, waarbij restaurants laten zien dat vlees en vis niet altijd een deel van de maaltijd hoeft te zijn.

Enkele van de 13 Eden Hotels hebben een bijzonder restaurant. De chefs van deze restaurants hebben hun favoriete vegetarische gerecht in de spotlight gezet. Chef-koks Leon Looijenstein (The Living Room in Babylon Hotel Den Haag), Maarten de Jong (The Birdhouse in The Lancaster Hotel Amsterdam), Frank Tuinenga (Brasserie Oranje in Oranje Hotel Leeuwarden) en chef de partie Giovanni (Enoteca in The Manor Amsterdam) laten zien dat vegetarische gerechten ook smakelijk kunnen zijn. Zo heeft chef Leon Looijenstein zijn favoriet gemaakt: geitenkaaskroketjes met bietenchutney (afbeelding).

Lees het hele artikel op de website van Misset Horeca.