Wij staan pal achter jullie

Geplaatst op

Dutch Cuisine wil jullie een hart onder de riem steken. Weet dat Dutch Cuisine pal achter jullie staat. Urgentie, solidariteit en daadkracht zijn sleutelwoorden in deze onzekere dagen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en willen daarbij een lichtpuntje en steun in de rug zijn. Immers, wij kennen jullie veerkracht en creativiteit, en kunnen als verbindende schakel dienen, een doorgeefluik voor waardevolle tips vanuit de hart van het vak en graag meewerken aan oplossingen. Graag willen wij jullie hierbij betrekken.

Een prioriteit betreft het overschot aan producten voor de gerechten die de komende maanden als maaltijden zouden worden geserveerd. Hiervoor zijn twee mogelijke oplossingen, beide vanuit de gedachte: als de consument ons niet kan bezoeken, komen wij naar de consument. Ten eerste: deze gerechten kunnen nog steeds worden bereid, om vervolgens in de regio aan huis te worden geleverd, bijvoorbeeld in een samenwerking met de diverse bezorgdiensten. Ten tweede: het overschot aan producten kan worden verwerkt in eigen keuken en vervolgens weggegeven, aan bijvoorbeeld de Voedselbank, verzorgingstehuizen of andere sociale instanties. Dit kan worden gekoppeld aan een pr-moment voor de betreffende horecagelegenheid.

Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk. Daarbij doen we een beroep op jullie creativiteit. Waar denken jullie aan?

Hebben jullie ideeën om de horeca anderszins door te laten draaien en jullie energie en diensten in te zetten op alternatieve manieren?
Stuur jullie reactie naar communicatie@dutch-cuisine.nl.