De creativiteit van onze vrienden en partners

Geplaatst op

Sinds het sluiten van de horecagelegenheden afgelopen zondagavond, zijn er allerlei bedrijven die de maatregel aanpakken om hun creativiteit de vrije loop te laten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het gebeurt.

Boxen met componenten en producten
Restaurant Bij Albrecht verstuurt boxen met daarin de componenten voor een 4- of 5-gangen menu bij je thuis, waarna je alleen de maaltijd zelf hoeft samen te stellen door middel van de bijgeleverde instructies. Met deze ‘Thuis zoals Bij Albrecht foodexperience’ kun je net zo lekker thuis genieten van de gerechten als wanneer je in het restaurant zelf de foodexperience zou ervaren. Tevens doneert het restaurant bij elke box ook één maaltijd aan een zorginstelling, welke het zo goed kunnen gebruiken. Deze optie om thuis te bezorgen gebeurt nu steeds meer om ons heen. Zo bezorgt Restaurant Fizzy nu ook maaltijden, welke je zelf kunt samenstellen met de componenten in de box. De mogelijkheid is er om de gerechten af te halen bij het restaurant, of thuis te laten bezorgen. Hiermee willen ze het THUISdiner stimuleren, als dit niet meer in de restaurants zelf kan.

Recepten om te delen
Bij Bertmans in Rotterdam wordt ook nagedacht wat er gedaan kan worden om de sluiting van de horeca iets beter te maken. Zo kondigen ze aan op Facebook dat ze de komende tijd hun recepten gaan delen op hun pagina.

Chefs thuis in te huren
Wat ook vindingrijk is van Restaurant ’t Amusement, is de optie om de chefs van het restaurant in te huren om thuis te laten koken voor je. Deze ‘Private Chef aan Huis’ actie is in het leven geroepen om in deze bizarre tijden het leven te blijven vieren. Meer informatie vind je op de website.

Meer informatie hierover vind je op onze Facebook en Instagram!