Ook Gastronomixs komt met livestream

Geplaatst op

Afgelopen vrijdag was er voor het eerst de livestream van Gastronomixs via hun Instagram. Tijdens de livestream was er alle ruimte om vaktechnische vragen te stellen en te delen hoe iedereen omgaat met deze situatie. Hoe beleven o.a. Dick Middelweerd, Soenil Bahadoer, Angélique Schmeinck, Takis Panagakis, Liudger van der Meer, Adrian Zarzo Habraken, Hidde de Brabander en Jermain de Rozario deze weken?

Maak afspraken met leveranciers
In de blog staan een aantal inzichten die Gastronomixs heeft verkregen uit de livestream. Zo stellen ze dat niet alleen de horeca het zwaar heeft, maar ook de leveranciers. Ga eens met ze in gesprek om te kijken of er mogelijkheden zijn om elkaar te helpen!

Kijk in je koeling
Verwerk producten die je in de koeling hebt staan tot heerlijke gerechten. Als de deuren plotseling dicht moeten, dan zijn er genoeg producten die niet worden gebruikt. Denk in oplossingen en kijk wat je ervan kunt maken. Zo kun je er verschillende technieken op loslaten, waardoor producten langer houdbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan inmaken, drogen of fermenteren.

Iedere vrijdagmiddag deelt Gastronomixs de livestream op hun Instagram. De livestream is vanaf 13:00 uur te bekijken. Benieuwd naar de rest van de blog? Bekijk deze dan hier.