Online promotie voor duurzame vis

Geplaatst op

Good Fish Foundation, partner van Dutch Cuisine, promoot de verkoop van duurzame vis bij je thuis. De stichting maakt zich hard voor een duurzame en verantwoorde visserij en visteelt. Daarnaast is de Good Fish Foundation initiatiefnemer en beheerder van de VISwijzer.

De stichting telt ruim 500 aangesloten goede vis restaurants. Enkele van deze restaurants worden online gepromoot ten tijde van de coronacrisis. Good Fish Foundation zet horecaondernemers in de spotlight. Deze restaurants komen met mooie initiatieven waarin duurzame vis een plekje krijgt die het verdient. Denk hierbij aan een afhaal- of bezorgmenu waarin rivierkreeft, mosselen, kingfish of Zeeuwse tarbot verwerkt worden tot heerlijke gerechten voor thuis.

Benieuwd welke restaurants dit zijn en waar je terecht kunt? Alle goede vis restaurants worden vermeld op de VISwijzer website, of neem een kijkje op de Facebook.