Skip to content
LOGIN PROFESSIONALS

NEWSLETTER

Dutch Cuisine

An entirely unique food culture

  • About DC
  • Program
  • Products & Services
  • News
  • Press
  • facebook
  • twitter
  • NL
  • EN

Health

Nationaal Actieplan Groenten en Fruit

Via kennisdeling over gezondheidsaspecten bij recepten en via projecten als het Green Deal project ‘Betere voeding in de gezondheidszorg’: een van de pijlers binnen dit programma. Dutch Cuisine wil haar programma van ’gezonde en lekkere gerechten’ in de ziekenhuizen zichtbaar doorzetten.

Hiervoor is begin 2017 een actieve samenwerking met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit gestart. Dutch Cuisine kan ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen waaronder het aanbieden van two-step cooking (lekker en makkelijk)-receptuur, in co-creatie met ambassadeurs ‘Rudolf van Veen’ (SVH Meesterkok) en Tamar de Weijer (huisarts) van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.

Newsletter

 

If you’ve any more questions, or would like to share an initiative with us, just send us an e-mail!
info@dutch-cuisine.nl

  • facebook
  • twitter
COPYRIGHT © 2017 - 2025 Dutch Cuisine