Boekpresentatie ‘Van Brabantse grond’

Geplaatst op

In het kader van European Region of Gastronomy 2018 hebben horeca studenten van het Koning Willem I College en 12 andere ROC’s op basis van de 4 seizoenen een kookboek gemaakt met Brabantse gerechten van Brabantse producten. Dutch Cuisine ambassadeur Marc Raaijmakers is KeukenChef namens De Brabantse middelbare horecascholen. Marc: “We hebben de producten per seizoen in kaart gebracht en ook een lijst aangelegd van 72 leveranciers in Brabant van typische streekproducten. De afgelopen maanden bezochten we met in totaal 1.000 studenten die leveranciers en hoorden we de verhalen achter de producten. Op die manier krijgen onze studenten kennis van en liefde voor de producten die om de hoek groeien en heerlijk smaken. Zo gaat het leven.” De boekpresentatie vindt plaats op 10 december aanstaande bij pop-up restaurant GAST in Den Bosch.