De Kleischuur en de smaak van het seizoen

Geplaatst op

Restaurant de Kleischuur is gevestigd op een van de uniekste plekken van Gouda. In het hart van Gouda en als enige restaurant direct aan het water ‘de Turfsingel’ gelegen. Midden in het restaurant wordt er onder leiding van chef-kok Maarten Vellekoop en Freek van der Vlist gekookt. Alle gerechten worden met de smaak van het seizoen bereid. Hier vindt u heerlijke, smaakvolle en verrassende gerechten. Maarten Vellekoop: ‘Wij voelen ons verantwoordelijk voor de ecologische voetprint die we achterlaten. Vandaar dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en zoveel mogelijk duurzaam handelen. We werken met producten waar mens, dier en het milieu niet ernstig onder lijden; niet hier én ook niet elders, zoals in de zee of op de boerderij. Dat betekent bijvoorbeeld dat, naast het gebruik van seizoensingrediënten en kritische selectie van onze leveranciers, we onze inkoop scherp afstellen op het verwachte gebruik.

Benieuwd naar het menu van De Kleischuur, kijk op dekleischuur.nl