Lunchen met impact tijdens de Horecava in het Dutch Cuisine restaurant

Geplaatst op

Tijdens de beurstijden kunnen bezoekers van de Horecava nu echt ervaren wat Dutch Cuisine is.

Een van de restaurants die de RAI invult tijdens de Horecava krijgt een Dutch Cuisine signatuur. In dit Dutch Cuisine restaurant wordt het verhaal van Dutch Cuisine verteld door chefs en studenten van Dutch Cuisine. Onderwerpen die voorbijkomen zijn: ‘Op het bord komt alles samen’, onze Nederlandse terroir en de impact die je als chef kunt maken.

Elke beursdag wordt een ander Dutch Cuisine lunchmenu gekookt, geserveerd en toegelicht. Op maandag staat het menu van Luc Kusters (Restaurant Bolenius, Amsterdam) en Emile van der Staak (Restaurant De Nieuwe Winkel, Nijmegen) op de kaart, op dinsdag van Bas Cloo (Cloo & Leyn, Doorn) en Joris Schildknecht (The Vegetable Chef), op woensdag van Christian Weij (Puur-e, Ede) en Marijn van der Worp (Fizzy, Epe) en op donderdag van Albert Kooy (Restaurant Wannee, Stenden University College, Leeuwarden) en Gerard Voskuilen (coördinator opleiding Dutch Cuisine gespecialiseerd kok, ROC Friese Poort, Sneek). Bezoekers kunnen in de lounge van het restaurant alle informatie krijgen over Dutch Cuisine en een tafel reserveren. Om chefs en studenten te inspireren hebben Dutch Cuisine en NAGF 20 video’s ontwikkeld i.s.m. Gastronomixs over uiteenlopende, smaakvolle en verrassende groentebereidingen. De sneak preview van deze video’s zal doorlopend te zien zijn in het restaurant.

Wil je Dutch Cuisine voelen, horen, zien, ruiken, proeven? Bezoek dan tijdens de beursdagen (7 t/m 10 januari 2019) het Dutch Cuisine restaurant tussen 12.00 en 16.00 uur. Reserveren kan via de volgende link: http://bit.ly/AanmeldenDutchCuisine

En wil je als chef ook een Dutch Cuisine menu op de kaart zetten, sluit je dan aan en doe mee. www.dutch-cuisine.nl/doe-mee/