Wie zijn Rik van Laar & Saskia de Kuijer?
Met restaurant 6&24 komt de droom van chef-kok Rik van Laar en zijn partner Saskia de Kuijer eindelijk uit. Saskia (de gastvrouw & sommelier) heeft, voordat ze haar eigen weg koos, al 12 jaar ervaring in het topsegment van de Gastronomie. Wijn is haar passie, dit is dan ook in verschillende stijlen en prijzen terug te zien in het restaurant. Voor haar is er niks mooiers dan gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit zien lopen. Rik (de chef) heeft het vak geleerd van Jonnie Boer, maar zal in dit restaurant zijn eigen creativiteit laten zien en laten proeven. Hij houdt van de natuur en lokale producten, dit je dan ook terugvindt in zijn keuken. Met niet te veel poespas proef je bij 6&24 gewoon de puurheid van een product. In restaurant 6&24 staat er maar één ding centraal en dat is de gast. Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer waar gastvrijheid altijd voorop staat.
Waarom ben je ambassadeur geworden van Dutch Cuisine?
“De natuur is mijn inspiratiebron; ik hou van de natuur en lokale producten. Seizoensproducten van Nederlandse bodem zal je dan ook altijd terugvinden in mijn keuken”.