MELD JE AAN!


VENLO

Welkom bij Gilde Opleidingen! Wij geloven in het echte werk. Wat je bij ons leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Tijdens je opleiding, maar vooral erna. Nu en in de toekomst dus. Die liefde voor het vak delen we graag met jou. Echt. Vanuit het hart, met hoofd en handen.

Tijdens de bbl-opleiding Gespecialiseerd Kok leer je bijzondere technieken. Je werkt volgens de filosofie van de Dutch Cuisine. Toekomstgericht koken met duurzame gerechten, met streekproducten in de hoofdrol. Je leert exclusieve recepten op een creatieve manier uit te voeren of te vernieuwen. Je gerechten zijn puur en lekker en smaken naar de natuur. Volgens plan werken en ideeën uitvoeren in de praktijk, krijg je ook tijdens de opleiding. In de keuken leer jij de leiding te nemen. Je kunt dus goed met mensen omgaan. Werken onder grote tijdsdruk is ook een onderdeel van je opleiding. daarnaast volg je les in bedrijfseconomie, keukenmanagement en leidinggeven. Natuurlijk krijg je ook les in rekenen, Nederlands en Engels.

MELD JE AAN!


DEN BOSCH

Welkom bij het Koning Willem I College! De opleiding gespecialiseerd kok niveau 4 is gericht op de koks van de toekomst en is gebaseerd op de 5 principes van Dutch Cuisine van SVH meesterkok Albert Kooy.

Tijdens deze unieke opleiding staan onder andere op het menu:
– Wat is duurzaam en gezond
– Internationale kooktechnieken
– Ontwikkelen van creatieve menu’s en gerechten
– Wat gebeurt er in je pan tijdens het koken
– Hoe belangrijk is de bodem
– Het bereiden ‘van kop tot staart’ en ‘no waste’

Je borduurt voort op eerder opgedane kennis. Je bereidt bijzondere, creatieve componenten en composities. Je begrijpt de producten waar je mee werkt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Daarbij draag je deze kennis over aan anderen. Je bewaakt niet alleen de kwaliteit van de gerechten die je bereidt, maar ook jouw eigen leerproces. Je zorgt ervoor steeds weer te voldoen aan het verwachtingspatroon van de gast.
Je gaat op zoek naar nieuwe gebieden en doet onderzoek. Alles wat je leert pas je praktisch toe en andersom. Met de kennis die je al hebt gaan wij een stap verder. Werken en leren gaan echt samen.

MELD JE AAN!


SNEEK

Werk maken van je passie! Bij ROC Friese Poort kun je ontdekken wat jouw passie is. Je krijgt de ruimte om je eigen weg te kiezen. We helpen je om je te verbinden. Aan vakkennis, jouw eigen talenten en waarden, en de mensen en wereld om je heen.

Elke verbinding laat je groeien op jouw eigen unieke manier, in je vak en als mens. Heb je je passie ontdekt, dan maken we er samen werk van. Wil jij als kok verder kijken dan de keuken alleen, klaar zijn voor de toekomst en een keuze hebben in waar je gaat werken? In deze unieke niveau 4 opleiding Gespecialiseerd kok/Dutch Cuisine ga je onder andere op zoek naar nieuwe gebieden en doet onderzoek. Alles wat je leert pas je praktisch toe en andersom. Met de kennis die je al hebt gaan wij een stap verder. Werken en leren gaan echt samen. De opleiding is nieuw en gebaseerd op de 5 principes van Dutch Cuisine van SVH Meesterkok Albert Kooy. De Dutch Cuisine opleiding legt een direct verband tussen boer en tuinder, onze geschiedenis, onze gezondheid en de gastronomie. De opleiding draagt bij dat Nederland een wereldwijd gidsland wordt op het gebied van duurzaam eten en gezondheid.