Founding Fathers

Bas Cloo

 Eigenaar, Cloo & Leyn, Doorn

Hans Everse

Bestuurslid Gastronomisch Gilde en divisiemanager Tafel Thuis – Dé
Zeeuwse Keuken

Albert Kooy

SVH Meesterkok en executive chef Stenden University Hotel, Leeuwarden

Niven Kunz

Patron-cuisinier restaurant Niven, Rijswijk

Luc Kusters

SVH Meesterkok en patron-cuisinier restaurant Bolenius, Amsterdam

Monique Mulder

Cultuurmaker en directeur, Mattmo Creative, Amsterdam

Jeroen van Oijen

Mede-oprichter Gastronomixs en Culiversum, Waalwijk

Ferdie Olde Bijvank

Voorzitter Gastvrijheidsgilde en eigenaar FOB Services, Ede

Marjan Pijnenburg

Communicatie- en merkstrateeg, Mattmo Creative, Amsterdam

Theo van Rensch

 SVH Meesterkok en docent Sterklas en Gastronomie, ROC Amsterdam

Theor Verplancke

Culinary spin-doctor, Umami Management, Leiden

Berend te Voortwis

Mede-eigenaar Lindenhoff, Baambrugge