Bas Cloo
Eigenaar, Cloo & Leyn, Doorn
Hans Everse
Bestuurslid Gastronomisch Gilde en divisiemanager Tafel Thuis – Dé
Zeeuwse Keuken
Albert Kooy
SVH Meesterkok en executive chef Stenden University Hotel, Leeuwarden
Niven Kunz
Patron-cuisinier restaurant Niven, Rijswijk
Luc Kusters
SVH Meesterkok en patron-cuisinier restaurant Bolenius, Amsterdam
Monique Mulder
Cultuurmaker en directeur, Mattmo Creative, Amsterdam
Jeroen van Oijen
Mede-oprichter Gastronomixs en Culiversum, Waalwijk
Ferdie Olde Bijvank
Voorzitter Gastvrijheidsgilde en eigenaar FOB Services, Ede
Marjan Pijnenburg
Communicatie- en merkstrateeg, Mattmo Creative, Amsterdam
Theo van Rensch
SVH Meesterkok en docent Sterklas en Gastronomie, ROC Amsterdam
Theor Verplancke
Culinary spin-doctor, Umami Management, Leiden
Berend te Voortwis
Mede-eigenaar Lindenhoff, Baambrugge