Dutch Cuisine horeca inspiratiedag

17 september 2019
Lokaal 55, Sneek

Samen met KHN organiseert ROC Friese Poort i.s.m. Dutch Cuisine een Dutch Cuisine horeca inspiratiedag. Doel is om leerbedrijven te enthousiasmeren om duurzamer en lokaler te gaan koken en ze te vragen om mee te doen aan het Dutch Cuisine Impact menu tijdens de World Food Week die in Friesland plaatsvindt van 14 t/m 20 oktober. Er worden demo’s en workshops gegeven door de volgende Dutch Cuisine ambassadeurs: Jeroen van Ooijen (Gastronomixs): Creativiteit in de keuken, Albert Kooij: Beestachtige groenten, Christiaan Weij: Fermenteren moet je leren, Henk Zuidema: Peulvruchten en Marten Haga: Zeewier en het wad. De Dutch Cuisine studenten Gespecialiseerd kok van de Friese Poort uit Sneek zullen hier een aantal hapjes mee maken. Wil jij ook het Dutch Cuisine impactmenu tijdens de World Food Week in Friesland op de kaart zetten? Meld je dan hier aan. Voor meer informatie ga naar:  https://www.worldfoodweek.nl/programma/