Eco Fields en de Coöperatie Boerenhart (www.boerenhart.nl) presenteren op 11 februari De Farmacademie, een initiatief om het verhaal achter streekproducten van de boer bij de gasten aan tafel te brengen. Ook Dutch Cuisine is van de partij met o.a. een sessie ‘Man in de pan’ van Christian Weij ter promotie van het gebruik van het vlees van biologische dieren van het mannelijke geslacht. Tijdens deze dag vinden inspirerende workshops plaats met als sleutelwoorden: interactief, praktische en direct toepasbare kennis over streekproducten en netwerken met vakgenoten. De gratis workshops zijn zowel voor koks als gastvrouwen/-heren bedoeld. Op de workshops kan worden ingeschreven via een mail naar martine@ecofields.nl of bel Martine Floor-Bron op (06) 573 52 064 en je bent verzekerd van een plaats. Tijdens de workshops vertellen we over streekproducten, hun oorsprong, hun verhaal en toepassingen, en wat biologisch precies inhoudt. Kortom: wat er allemaal bij komt kijken om onze producten tot stand te brengen. Je kunt ook gebruik maken van een rondleiding over de Eco Fields boerderij en slagerij. Op de streekmarkt maak je kennis met de boeren die de streekproducten produceren. Uiteraard kan er ook geproefd worden van deze streekproducten.
Dutch Cuisine inspiratiedag incl. BBQ lunch
11 februari 2019
Ecofields, Wekerom (Gelderland) / 11.30-1600 uur