Tijdens deze sessie over Circulair koken geeft Dutch Cuisine ambassadeur Peter Scholte, executive chef The Green House, zijn basisregels en introduceert je in de wereld van circulair koken. Het afgelopen jaar opende The Green House haar deuren om te laten zien dat het wél kan: een duurzaam horecaconcept met een werkend commercieel business model. Over werkelijk alles moet je nadenken en niet alles heeft gewerkt. Een nieuwe manier van werken creëert nieuwe uitdagingen. The Green House is er om gekopieerd te worden, om anderen te leren hoe je op een toekomst bestendige wijze je menukaart inricht met Dutch Cuisine, hoe je je leveranciers kiest en hoe je kan koken zonder stekkers. Hoe werkt vertical farming, hoe kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een onderneming verrijken, hoe ziet afvalverwerking er in de toekomst uit en wat zijn de mogelijkheden op het gebied van samenwerken met Dutch Cuisine? Kom er meer over te weten gedurende deze inspiratiesessie!
Dutch Cuisine inspiratiesessie Circulair koken
3 juni 2019
The Green House, Utrecht / 14.00-17.00 uur