Oude appelrassen, een vergeten fruitsoort? Welnee! Dutch Cuisine studenten van de horecaopleiding van het KWI College bewijzen het tijdens de Open Keuken op 4 februari aanstaande. In samenwerking met de Stichting Fruitcultuur Brabant en met ondersteuning van Nationaal Landschap Het Groene Woud ontwikkelden de studenten hun eigen, unieke recepten met Brabantse appelsoorten van weleer. Op 4 februari a.s. tijdens de Open Keuken, onthullen ze het resultaat. De Open Keuken markeert de start van een langjarige samenwerking tussen het KW1College en de Stichting Fruitcultuur Brabant. Om de aftrap ervan extra cachet te geven, doneert de Stichting tijdens deze middag ook een hoogstamfruitboom aan het KW1College. De onderwijsinstelling heeft al aangegeven graag een complete boomgaard met oude appelrassen te willen realiseren op haar terrein.
Open Keuken
4 februari 2019
KWI College, Den Bosch / 14.00-16.00 uur