Greendish
Koningin Wilhelminalaan 8,
kamer 310
3527 LD Utrecht

 

hello@greendish.org
www.greendish.org

 

Greendish

Over Greendish
Greendish helpt catering, horeca en retail bedrijven om gerechten te ontwikkelen die duurzaam, lekker én gezond zijn. Beter voor de gasten, voor de planeet en voor de ondernemer!
Wij zijn een team van onderzoekers, voedingskundigen, gedragspsychologen, chefs en coaches die er samen aan werken om gezonde en duurzame voeding beschikbaar te maken, voor iedereen en overal! Dat doen we door bedrijven te helpen met het optimaliseren van hun voedselaanbod en daarmee besparen we kosten, produceren we minder afval en verlagen we de milieu impact te verlagen. We doen dit vanuit drie expertisegebieden:
– Sustainable Menu Engineering (focus op de gerechten)
– Green Team Development (focus op het te
– Food Choice Engineering (focus op de gasten)

Onze innovatieve methodes geven de wetenschappelijke basis die nodig is om de beste gerechten te implementeren op elk type locatie, van (bedrijfs)restaurant, supermarkt tot bioscoop of pretpark. Hierbij staan impact op de gast, het bedrijf en de planeet centraal. Want alleen als veranderingen voor iedereen wat opleveren kan je écht lange termijn impact maken en behouden!

Smaakt dit naar meer? Kijk op www.greendish.org voor meer informatie over al onze projecten.

Waarom Dutch Cuisine
De doelstellingen van Dutch Cuisine sluiten aan bij die van Greendish. Uit onze onderzoeken blijkt dat consumenten tevreden zijn met meer groente, minder vlees en duurzamere keuzes in restaurants en ander soort eetgelegenheden. Daarmee geven we principes van Dutch Cuisine een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Daarnaast staan we het liefst staan met onze voeten in de klei/modder en helpen we de food sector veranderingen door te voeren en onze kennis in de praktijk te brengen.

Net als bij Dutch Cuisine staan smaak, gezondheid en duurzaamheid centraal bij al onze onderzoeken en implementatietrajecten. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ál onze projecten bijdragen aan de doelstellingen van Dutch Cuisine!