Horesca Smulders

Over Horesca
Als zelfstandige bezorggroothandel in horeca en grootverbruik werkt Horesca Smulders al sinds 1966 samen met zijn klanten aan een optimale horecabeleving. Horesca Smulders denkt met hen niet alleen graag mee, maar biedt ook inspiratie en creëert nieuwe mogelijkheden.
Zo is Horesca Smulders al meer dan vijftig jaar een sterk familiebedrijf. Onze groothandel bedient hotels, restaurants, lunchrooms, cafetaria’s, cateraars, bedrijven en verenigingen. Deze verschillende organisaties met uiteenlopende wensen bouwen alle op de kwaliteit van de producten
van Horesca Smulders, van vers tot dranken, van streekproducten tot table top-artikelen en van A-merken tot het eigen huismerk.
 
Waarom Dutch Cuisine? 
De combinatie Dutch Cuisine en Brabants Streekgoed is een “perfect fit” voor boer en horeca: deze garandeert extra snelheid voor het vliegwiel van bekend- en bereikbaarheid van deze duurzame lokale producten. Zo leert de horeca streekproducten meer te waarderen en zet deze letterlijk en figuurlijk op de kaart.
Stefan Smulders: ‘Het is voor ons bedrijf een onderscheidend vermogen om deel uit te maken van de coöperatie Brabants Streekgoed en Dutch Cuisine. De waarde om een eigen lokale duurzame micro-economie te creëren spreekt ons aan. Dit doen we met de lekkerste regionale producten die in ons bezorgingsgebied voorhanden zijn. De passie waarmee deze regionale producten worden omarmd  is voor ons een toegevoegde waarde. Dat is het mooie, unieke verhaal dat de horecaondernemer kan vertellen aan zijn gasten.