De DAKKAS

Geplaatst op

DeDAKKAS is een nieuw horecabedrijf dat zich zal vestigen op het dak van garage De Kamp in Haarlem. Prachtig uitzicht vanaf daar over deze prachtige horecastad. Er zal een kas gebouwd worden voor de productie van eigen groenten die direct geconsumeerd kan worden. Daarnaast zal het menu bestaan uit lokaal, duurzaam geproduceerd, seizoensgebonden voedsel.  Om DeDAKKAS te kunnen realiseren hebben de ondernemers naast de investeringen via hun crowdfundingscampagne ook bewust gekozen voor een financiering bij de Rabobank. “Wij willen laten zien dat de oplossing tot een betere wereld onder andere in onze omgang met voedsel zit en dat die oplossing gezocht moet worden in de stad waar straks het overgrote deel van de wereldbevolking woont, werkt, ontspant en eet! Wij zien dat de Rabobank ook daarin aansluit op onze doelstellingen. We zijn blij met de goede financieringsmogelijkheid en de toekomstige samenwerking!”. Zie ook dedakkas.nl