Nieuwe partner Amsterdam Made

Geplaatst op

Dutch Cuisine kondigt met trots een nieuwe partner aan: Amsterdam Made. Op 22 augustus jl. tekende Marit Timmerman, Managing Director Amsterdam Made, een samenwerkingsovereenkomst met Dutch Cuisine in het bijzijn van Dutch Cuisine bestuursleden Monique Mulder en Marjan Pijnenburg. Amsterdam Made is een organisatie die gehoor wil geven aan de behoefte die er leeft onder de Amsterdamse makers: een platform waar ze elkaar kunnen vinden, waar ze kennis kunnen delen. Een plek waar de Amsterdamse makers in het zonnetje worden gezet. Een belangrijk onderdeel van Stichting Amsterdam Made is het Keurmerk: een kwaliteitslabel voor lokaal en zo duurzaam mogelijk vervaardigde producten. Voorwaarden? Niet alleen moet het bedrijf in Amsterdam gevestigd zijn; het product moet tevens in de metropoolregio vervaardigd zijn op een zo duurzaam mogelijke manier. Inmiddels hebben zo’n vijftig producten het label. Dutch Cuisine en Amsterdam Made zullen gaan samenwerken in het project Matchmaking Lokaal Voedsel waarbij lokale producenten worden gekoppeld aan deelnemende Dutch Cuisine restaurants in de Metropoolregio Amsterdam.